EEN GAAF FESTIVAL ORGANISEREN

Een gaaf festival organiseren waar het delen van kennis centraal staat, maar waar ook ruimte is voor muziek, inspiratie, lekker eten & drinken en andere mensen ontmoeten. Dat is wat CuriousYou en RetailTrendsMedia voor ogen hebben. In 2016 organiseerden we voor de eerste keer: Het Retail & Brands festival. Dat was een overweldigend succes. Het festival was gelijk al goed bezocht. Er waren zo’n 600 deelnemers. Uiteraard zitten we niet stil en zijn al weer bezig met het nieuwe festival. Met inspirerende sprekers en nog zoveel meer!

RETAILTRENDS MEDIA

RetailTrends Media is de informatie- en inspiratiebron voor professionals in retail & brands. RetailTrends vormt met www.Retailnews.nl en diverse retailevents een platform voor het signaleren en duiden van relevante ontwikkelingen in de branche.

CURIOUSYOU

  Bij CuriousYou hebben we een grote passie voor merken en mensen. Wij verbinden ze met elkaar en verbeteren de performance. Met ruimte voor creativiteit, plezier en een scherp doel voor ogen. Wij denken én doen. Geven strategisch advies en zorgen voor de perfecte uitvoering. Niet voor niets is onze claim: M-power je merk, M-power jezelf! www.curious-you.nl en www.cyou.nl.

IN GOOD COMPANY

Achter elk succesvol retailmerk staan sterke partners. Datzelfde geldt voor het Retail & Brands Festival. We zijn trots op onze partners.

Contact Us

Heb je een vraag? We zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.